Kruis Meubel- en Interieurbouw

Kruis Meubel- en Interieurbouw houdt zich bezig met het maken van meubilair op maat, zoals kasten, tafels, keukens en badkamerinrichtingen. Ook maken wij bureaus, balies en kleine projectinrichtingen. De meubels worden op maat gemaakt, zodat een kast of tafel helemaal naar uw wens ontworpen en vervaardigd wordt. Dit maakt uw interieur eigentijds en exclusief.

Kruis meubel- en interieurbouw wordt gerund door Christiaan en Pascal Kruis. Pascal behartigt vooral de administratieve en financiële kant van het bedrijf. Christiaan is vakbekwaam meubelmaker. Kwaliteit en vakmanschap hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij stellen hoge kwalitatieve eisen aan onze leveranciers en aan de door ons gemaakte meubelen. Wie kiest voor Kruis Meubel- en Interieurbouw, kiest voor kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid.

Wanneer u zelf een ontwerp heeft gemaakt of u heeft duidelijke ideeën over wat u wel of niet wilt, kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken. In de meeste gevallen, maken wij daarna, in overleg met u, een passend ontwerp. Indien nodig, zal er een afspraak gemaakt worden voor een gesprek bij u thuis. Wij adviseren u aan de hand van staaltjes van verschillende materialen waaronder: hout (blank gelakt of gespoten in kleurlak), HPL, glas, RVS, (gespoten) staal enz.

Ook werken wij regelmatig samen met binnenhuisarchitecten. Wanneer u (particulier of zakelijk) door een binnenhuisarchitect een ontwerp heeft laten maken, kunnen wij dit ontwerp exclusief voor u uitvoeren. U kunt hiervoor zelf contact met ons opnemen, of dit aan uw architect overlaten.Vervolgens maken wij een offerte, eventueel met tekening. Wanneer u akkoord bent met de offerte, volgt een schriftelijke orderbevestiging.